Wij helpen jou naar de top!

Om de top te bereiken is meer nodig dan middelmaat. Samen met jou gaan we voor het beste resultaat. Wij zijn o.a. specialist in glasvezelnetwerk ontwerp en planning. Online marketing en SEO, Google ranking, is een belangrijk onderdeel van het bedrijf.

Ons bedrijf is oorspronkelijk gestart met het ontwikkelen en verkopen van Engelstalige gespecialiseerde software voor glasvezel netwerken. Vanwege de wereldwijde concurrentie kregen we urgent behoefte aan verbeterde zoekresultaten in o.a. Google, Bing, DuckDuckGo en Yahoo! Dat was de start van het vergaren van kennis op het gebied van SEO en het toepassen daarvan. Dat had tot gevolg dat we jarenlang nr 1, 2 en 3 stonden in bijvoorbeeld Google.com met de zoekwoorden FTTH SOFTWARE. (FTTH = Fiber To The Home) en nog vele andere zoektermen. Dit heeft onder andere geleid tot software verkoop verspreid over de wereld en het toepassen van onze software voor het ontwerpen en plannen van meer dan 10 miljoen woningaansluitingen. Dit alles zonder advertentie kosten!

Nog een voorbeeld: meer lokaal maar nog steeds uitdagend was het verbeteren van de zoekresultaten voor een in 2020 gestarte webshop in sieraden. De concurrentiestrijd op dit gebied is enorm. Alleen al in Nederland zijn er honderden winkels, ateliers en webshops die enigszins vergelijkbare producten aanbieden. Deze webshop staat met een aantal belangrijke termen op pagina 1 van o.a. Google.nl. Dit was alleen mogelijk door, zeer breed, actief te zijn op het gebied van SEO.